nee




nyeh.
Feb 9, 2013 | 2:10 PM | (0)

Yo ssup niggas.
ngeh.
Dah lupa bagi salam ke pe aku ni.
ha ha.
Assalamualaikum sebelum itu.



Niall horan sangat lah comel. Geram tengok mata dia. Sempurna habis. Bila lah hang nak masuk islam ye ? *sigh*

#np kiss you . Kahkah. Berpuluh kali dengar pun tak bosan. Dah fall in love mungkin. Tapi live while we're young tetap di carta hati. Oh btw, sekarang dah start cuti Chinese New Year. Ade yang cuti sehari, dua hari dan alhamdulillah sekolah aku cuti 3 hari. Sampai hari rabu. And yeh aku suka sebab hari rabu tak payah koko. Yey semua yey ! Tapi yang tak acinya sekolah mak aku cuti seminggu. Why oh why ? *sigh* Jeles to the max. Tapi takpelah yang penting aku lebih sehari dari adik & abang aku. 

Homework ? Jangan cakap lah. Pelajar rajin cam aku ni memang dah siapkan awal-awal. Eh, serious ni tak tipu. Kalau aku  tak buat homework lagi pun, tak de lah banyak sangat homework sebenarnya. KHB, Sejarah, Sorof, Sains. Tu je kot. Aku tinggal aktiviti sains. Sikit je lagi. Buat malam nak bukak sekolah lah. Mohon jangan contohi budak pemalas cam aku ni. heh.

Cuti ni aku pergi mana? Haha, tak pergi mana pun. Ayah aku demam. Ingat harini nak balik kampung. Tapi cancel. Yeh bagus lah. Aku pun tak berapa suka sangat dengan perancangan balik kampung ni. Bukannya ape, tapi dari selangor ke kelantan tu memakan masa berjam-jam kau tahu tak? Lainlah kalau selangor ke kelantan tu cam sungai merab ke bangi. Bukannya aku taknak jumpa cousin ke pe, tapi kalau balik harini then isnin datang balik cm takde guna. Bazir minyak je. Lagipun baru dua minggu lepas balik. 

So, aku duk rumah online, sms, wacep, tweet. Oh, aku dah tak boleh tengok tv sebab tv abang aku conqeur ((eja kot bi sebab tak tahu nak eja kot bm)) Aku nak melawan tak boleh, takpelah. Bagi je tv tu kat dia.. Kesian.... budak asrama kan. and and and homework sains tolak tepi dulu. Lagipun aku tak paham lah yang menu-menu tu. ngeh. Kesian cikgu rosmaliza dapat anak murid cam aku ni. Hahahahah.

Semalam membosankan. Haiyo seriously. Jam bergerak lambat kemain. Sekali aku pandang cam tak bergerak langsung. Dengan matapelajaran semua tak best. Menyedihkan. Tafsir hadis memang aku tak berapa nak fokus lah kan.......haha ustazah ade bagi latihan, nasib sempat siapkan. tak payah lah tambah dalam list homework aku. hoho. Lepastu sains. Sejam weh sejam. Tapi yang best buat aktiviti. Cari kolestrol menda tah. Eh main hentam je aku ni. Lepastu bm. Buat latihan. memboringkan. ngeh. Rehat aku pergi koop. Malas nak pergi kantin. Give me the old pakcik & makcik kantin back baru i pergi kantin. Haha. Pondok yang selalu kitorang duduk tu pun dah ade orang duduk. Hahaha. Pergi koop beli air padahal time tu dah lapar tahap ape dah.. Memang aku ni degil............Lepastu feqah tauhid. Paling fokus aku lah kan... Conteng-conteng kertas like a boss. Ustaz lalu je terus buat-buat tulis makna. Pandai kan aku? haha. PSK cikgu masuk time berapa minit nak balik. Cikgu suruh buat folio bagi kumpulan yang belum bentang. Nasib baik kumpulan aku dh bentang minggu lepas xD huhuhu.

Allah bagi sebab Allah sayang, Allah bagi lambat sebab Allah nak uji. Allah tak bagi sebab Allah nak bagi yang lagi baik ^^



It takes a strong person to forgive, but it takes an even stronger person to forget.