nee




-
Jul 4, 2014 | 6:06 PM | (0)
Aku expect kau lain. Aku expect kau takkan pernah tinggalkan aku. Tapi aku salah. Mungkin aku terlampau berharap yang kau sentiasa ada dengan aku sampai satu saat kau tinggalkan aku, aku jadi down gila. Mungkin sebab kau selalu ada dengan aku. Bila aku ada masalah, kau yang sentiasa dengan aku. Bila aku jatuh, kau yang buat aku bangun balik. Bila aku sedih, kau yang ceriakan aku. Sebab tu bila kau takda, aku rasa kehilangan. Kau orang penting dalam hidup aku. Penting sangat. Aku sedih sekarang. Tapi kau takda nak tumpangkan bahu kau. Kau dah takda nak dengar masalah aku. Kau dah takda nak suruh aku nangis lepaskan semuanya. Dulu kau pernah kata kau tak suka aku tidur dalam sedih. Tapi sekarang kau la penyebab aku sedih. Sekarang aku kena belajar bangun balik. Aku kena kuat. Eh aku memang kuat pun hahahaha jangan risau. Kau takda pun aku okay. Aku boleh je pendam sensorg masalah aku. Tak payah cerita dkt kau pun takpa. Aku boleh je selesaikan masalah aku tanpa bantuan kau. Aku kan kuat. Kau pun tahu aku kuat kan. Eisya is strong. Big girl dont cry. Konon. You're something to remember, I wish that you were here by my side. This goodbye might be forever. Thankyou for everything.