nee




Hell-o
Oct 29, 2016 | 1:44 AM | (0)
well........................hello...............everyone...................its been a really long time.....long long time.............last post 2014...& tu pun before pt3..??? & sekarang.....................ada lagi seminggu utk spm. time flies so fast sampai aku sendiri tak perasan. baca balik post lama rasa nak muntah macam geli geli je hahahaha zaman jahiliyyah benor taaaaaaapi kenangan la tu kan zaman geli geli skrg matang la kot sikit cey sikit je haha dulu happy ke sedih ke sini la tempat ngadu tempat lepas geram apa semua tapi makin besar pandai dah survive sendiri semua pendam je cey poyo

sebenarnya kan masih tak sangka dah 17 tahun ok 16 to be exact tapi kira 17 la sbb nak ambik spm dah kan haaa rasa mcm tak percaya dah nak habis sekolah padahal mcm baru je haritu masuk sekolah menengah lol srs la cepat gila masa cant even believe...........

kalau tanya pasal spm mmg jujur sangat tak ready langsung kalau boleh taknak ambik spm hahahahaa nak je pi ckp kat cikgu nak ambik spm next year lagipun ic bukan 99 pun ha so boleh skip gitu hahhahaha tp nnti bosan nak kena ulang balik sume lol tkpelah ready ke tak ke kena redah jugak ada lagi few days je ni pastu pastu habis spm boleh kawin ok tipu je takde jodoh lagi tunggu my fattah amin turun dari langit kakakaka

u know what............out of all year, tahun ni paling best istg...............tapi mcm biasa la org yg kita sayang tinggalkan kita haha dah biasa dah tu tiap tahun ada je orang pergi tak terkira weh ramai sangat tp takpe people changed gitu kan haha tp kan duk ckp org berubah tp kita kekadang tak perasan yg kita pun dah berubah kan haha biasalah tu manusia. apa apa pun life must goes on yg dah pergi jangan nak ditangisi sgt ramai lagi yg ada utk kita ngeh ngeh...........tapi tahun ni best gila sbb classmate tahun ni okkkkk sangat hm mungkin sbb lelaki sorang je kot hahahaha finally umar dpt survive setahun jd the only one lelaki yg dikelilingi 15 girls ha bayangkan la haaha so proud of him dooo haha pastu tahun ni cm lebih sistematik...........faham tak................tapi tahun ni la ive lost a really good friend of mine...............last year we used to be so close...really really close...tapi tahun ni entah salah silap kot celah mana jadi mcm stranger?? takde la stranger cuma jauh gitu tp takpelah cmtu la adat berkawan kan susah nak cari yg bebetul kekal ceit. pastu ive lost someone..
Ok selingan je but wtv im getting better now sorang pergi ramai yang ada hahaha seriously skrg my guy friend sume masyaAllah soooooooooo cool hahaha and u know what my self confidence is getting better i also cant believe la hahaha bila teringat balik betapa pemalunya i was back then rasa mcm kelakar plak do bila aku ckp dulu aku pemalu pun sume tak caye hahahaha tp serious la eisya yg org kenal skrg tak sama dgn eisya dulu haha i was pemalu gila dulu igt lagi bila buat pembentangan je aku org first yg akan mengelat tp skrg dah berani bercakap pakai mic ceyyy i guess kan sbb 2 years duduk kelas tkde lelaki kot jd mcm ok drpd dulu yela dulu kelas 20+ lelaki kena la control cun sikit hahahahaahah tp ni lelaki seketul je nak tidur ke tudung cacat level mana ke apa ke time buat presentation hingus meleleh ke apa no one cares lorrrr haha thats why la kot ++++++++ lelaki dkt kelas ada sorg dkt tuisyen ada 4.......... mana nk tau malunya hahaha serious oh 4 org je lelaki yg aku bercakap dkt tuisyen tp skrg tambah lagi sorg hahaha pstu yg lain semua girls haha rasa mcm dirini sekolah perempuan plak lol.........

ok btw.............tadi or semalam to be exact last day intensive utk subject physics, chemistry & addmaths. 10 bulan je kenal dorg tp dia punya sebak tu ya Allah terasa sangat... idea unggul la tuisyen yg paling best i..d..k best gila tak nyesal langsung masuk situ.......... the friendship that we build there.....cikgu cikgu yg sangat sporting & supportive tak henti henti menyokong sampai taktahu nak kasi apa as for balasan hanya mampu berdoa semoga Allah give them the highest level of Jannah T__T sayu weh dah nak habis tuisyen haha hm first time sebenarnya suka tuisyen even 5 7 hours pun sanggup duk dekat tuisyen haha sampai bila ckp dkt kawan2 tuisyen from 3-10.15 mesti dorg cam "tak penat ke" "lama gila" apa semua padahal diorg tak rasa.........they dont know....... kawan kawan dkt tuisyen best sgt haha dulu rasa awkward gila sume pstu dah la aku sorg je yg sek sini pstu tuisyen sana tkde kawan do time first2 dulu tp skrg alhamdulillah bersyukur sgt haih F5G3 paling sayang sangat through thick & thin kelas best sbb lelaki tak ramai tak bising sgt tak diam sgt 9 bulan sama sama rasa mcm 9 hari je dia punya kejap tu pstu masuk intensive ramai berpisah lelagi izzat haha dah la dia sorg je duk room 2 tu yg lain ada gak yg sama room 4 ada ana ecah mira megat naim piya apa sume room 5 plak iman fatin khad haha ni pun tak sangka dah minggu keempat intensive tinggal rasa mcm baru je haritu first day makan mcm homeless hahahaha kelakar bila ingat balik......... manusia manusia dkt tuisyen ni la yg paling selalu buat hari2 jd lebih indah dulu masing2 punya character tu haih cam tak lengkap kalau sorg tkde haha bila masuk balik still lg boleh igt ni tempat sape apa sume haha aiyo..........rindu


a picture of us with cikgu cikgu yang hebat cecece (izzattakde)

iman my geng gossip even time cikgu tgh ajar pun sempat lagi bergossip tau hahaha shamira dak dak rajin haha haiss kenangan kita keluar tuisyen naik kereta tak mungkin ku lupakan sampai bebila aina yang minat kpop pstu paling baik laa out of all yg lain hahahaha khad mekjah yang dulu igtkan dia ni sombong tp sebenarnya ok je hahaha mungkin sbb dia jarang gila do senyum dulu cam garang gitu hahaha fatin pun sama je dgn jah tu tp muka fatin friendly sikit haha atikah yg lembut je baik semacam haha piya kenal dari time form 1 lagi hahaha kenal dia dari zaman fesbuk lg kakaka ecah dgn pipinya yg bolat itu tkde sape boleh kalahkan pastu ana ni pun baik jugak orgnya haha pastu hasan org arab sesat dari mana tah yang paling banyak gila tanya haha izzat yg paling supportive fuh semua nasihat dia mmg kena do naim yg dulu pendiam sikit skrg dah bising tah kenapa tah pastu megat yg bersemut sgt dgn shamira hahaha 

masing masing ada perangai masing masing oh tipu gila kalau kata tak sayang langsung haih tak sangka dah 10 bulan kenal hahaha pasni dah berpisah dah pun sume group ws tu pun nnti tah tah sume dah left..................kuikui pastu ada lagi yg tak sama room mcm sabby dgn mimi yg dulu tak pernah kenal lgsung hahaha kenal pun time intensive bulan 6 haritu geng bobbas gitu haahhaaha zu pun sama dulu igt dia ni pendiam pstu cm jet jet je pstu time sukaneka ritu tidur sebelah dia fatin dah tidur pstu perati je dia duk bukak tutup phone haaha pstu start dr tu dah rapat yeyy

tapi............apa pun.... for having them in my life is such a blessing....i just dont know how to describe this feelings tapi sayang sangat.....ok la ni last post bfr spm so...........goodluck everyone yg ambik spm pastu maaf kalau ada tersalah silap ke apa ke secara sengaja mahu pun tidak have a nice daaaay everyone!!! jumpa lepas spm nnti adios ♡♡